Van Gal: Pobeda u pravom trenutku

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal oduševljen je trijumfom nad Arsenalom istakavši da je "fantastična pobeda u pravom trenutku".

Izvor: AK

Subota, 22.11.2014.

21:44

Default images

Junajted je sa 2:1 slavio na Emiratima i ostvario prvu pobedu u gostima ove sezone.

"Na kraju smo se mi smejali, ali zamislite da je Arsenal postigao gol iz jedne od 4-5 šansi u prvom poluvremenu koliko bi to promenilo meč", rekao je Van Gal.

Junajted je u prvom poluvremenu spasao David de Hea sa nekoliko sjajnih intervencija, da bi u nastavku slavili autogolom Kirana Gibsa i pogotkom Vejna Runija iz kontranapada.

"Oni su imali pet velikih šansi, ali smo i mi imali prilike u finišu poluvremena. Nisu bile toliko velike, ali smo takođe mogli da damo gol. Nemamo samopouzdanje u prvom poluvremenu, moramo da stvaramo šanse. Nisu me iznenadili golovi u drugom poluvremenu. Nisam bio zadovoljan posedom lopte, ali smo to popravili", rekao je menadžer Junajteda.

"Crveni đavoli" su ostvarili prvu pobedu na gostovanjima u sezoni, i prvu posle više od sedam meseci.

"Igrači su uzbuđeni ali ovo je samo jedna pobeda. Moramo to da potvrdimo novim trijumfima, a tada možemo reći da imamo duh i početi da gledamo napred, a ne nazad", zaključio je Van Gal.

Holanđanin je potvrdio da je Luk Šo povredio skočni zglob, razočaran je novom u nizu povreda svojih igrača, ali nije obnovio raniju.

Junajted je sada četvrti na tabeli Premijer lige sa 19 bodova, 13 manje od lidera Čelsija. U sledećem kolu dočekuje Hal Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: