Lukač: Bili smo ravnopravni

Golman Partizana Milan Lukač rekao je da bi nerešen rezultat sa Bešiktašom u Ligi Evropa ekipi doneo mnogo samopouzdanja.

Izvor: JT

Petak, 07.11.2014.

12:47

Default images

‘Crno-beli’ su na gostovanju u Istanbulu poraženi sa 2:1, a Lukač je dodao da se sada on i saigrači okreću Jelen Superligi Srbije.

Da smo i odigrali nerešeno, to ne bi mnogo promenilo u smislu naših šansi da nastavimo takmičenje, ali bi nam mnogo značilo za samopouzdanje. I ovako dobro izdanje nam uliva psihološku sigurnost za nastavak domaćeg prvenstva, koje nam je najvažnije i već u Subotici moramo da ponovimo ovako dobru igru”, rekao je Lukač.

Lukač je istakao da smatra da je Partizan bio ravnopravan sa velikim favoritom tokom cele utakmice.

Smatram da smo 90 minuta bili ravnopravan rival sa favorizovanim Bešiktašom. Na poluvremenu smo imali 0:0 i u pauzi smo se dogovorili da tako nastavimo. Znali smo da je važno da ne primimo gol u prvih 15 minuta, ali nas je penal presekao, a onda je stigao i taj drugi gol. Međutim, nastavili smo da igramo, postigli smo gol i imali šansu da izjednačimo”, rekao je Lukač.

‘Crno-beli’ su tim porazom izgubili i teoretske šanse da se plasiraju u šesnaestinu finala Lige Evropa.

Vezni fubaler Partizana Nikola Drinčić rekao je da je njegova ekipa zaslužila da osvoji bod.

Nismo imali sreće da postignemo pogodak u poslednjem minutu, ali to je fudbal. Mislim da smo zaslužili da osvojimo bod i zbog svega toga mi je žao, ali okrećemo se ostalim našim mečevima u domaćem šampionatu”, rekao je Drinčić.

Petar Grbić istakao je da žali zbog poraza u Istanbulu.

Krivo mi je što nismo ostvarili bolji rezultat, a mogli smo, jer smatram da smo odigrali veoma dobru utakmicu, znali smo šta hoćemo, tražili smo našu šanu iz kontranapada i u nekoliko navrata smo uspeli da ugrozimo rivala”, rekao je Grbić, “Žao mi je što nas Bog na kraju nije pogledao, ali sam siguran da će se sve to vratiti kada to bude bilo najpotrebnije”.

U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: