Marković: Gol za pokojnog dedu

Fudbaleri Partizana složni su u oceni da su zaslužili da osvoje bod u Istanbulu protiv Bešiktaša u Ligi Evrope, dodavši da se sada okreću domaćem prvenstvu.

Izvor:

Petak, 07.11.2014.

08:14

Default images

"Uz malo sreće mogli smo da osvojimo bod, što bi nam puno značilo. Ne toliko što bismo imali neke velike šanse da idemo dalje, ali bi nam značilo u psihološkom smislu. Odigrali smo dobru utakmicu, mislim da smo zaslužili da osvojimo bar bod", rekao je strelac jedinog gola za Partizan Saša Marković.

Partizan je u Istanbulu poražen od Bešiktaša 2:1 u utakmici četvrtog kola Grupe C Lige Evrope.

"Gol koji sam postigao posvećujem pokojnom dedi, koji je preminuo kad smo igrali proitv Mladosti iz Lučana", dodao je Marković.

Crno-beli su ovim porazom izgubili i teoretske šanse da se plasiraju u šesnaestinu finala Lige Evropa.

"Partizan je odigrao baš dobru utakmicu, mislim da smo bili ravnopravan rival favorizovan rivalu i zaslužili smo bod. Opet smo primili gol iz grešaka, ali nismo stali, nego smo nastavili da igramo našu igru i stvorili šanse za nerešen ishod", rekao je Nikola Ninković.

U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: