Rodžers: Marković dobar, biće bolji

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers zadovoljan je igrom Lazara Markovića u porazu svog tima od Reala (1:0) u četvrtom kolu Lige šampiona.

Izvor: SO

Sreda, 05.11.2014.

11:27

Default images

Srpski reprezentativac bio je u startnoj postavi i u 69. minutu zamenio ga je Rahim Sterling.

“Marković je igrao dobro i još će se poboljšati“, rekao je Rodžers, koji se osvrnuo i na učinak ostalih igrača koji su se neočekivano našli u startnoj postavi.

“Kolo Ture je bio fantastičan. Lukas Leiva nije mnogo igrao prošle sezone, a sada je bio dobar. Lalana je odigrao odlično, Džan je poboljšao fizičku spremu, a Borini je igrao u visokom intenzitetu i dobro se kretao. Možda je to delovalo kao kockanje, ali ja to ne vidim tako. Moraš da veruješ novim igračima i ja sam to kao menadžer učinio“, dodao je Rodžers.

Menadžer Liverpula kaže da je ipak razočaran porazom i dodao je:

“Mislim da smo odlično igrali, brnaili smo se veoma dobro i bili smo bolji na početku meča sa timom koji je najbolji na svetu. Mislim da nismo imali sreće – bili smo hrabri, naš pristup meču bio je fenomenalan“.

Liverpul je treći na tabeli sa tri boda, tri manje od drugoplasiranog Bazela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: