Nikolić: Ne idemo na izlet

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegova ekipa dobrim rezultatom protiv Bešikatša može da ostane u igri za plasman u narednu fazu Lige Evropa.

Izvor: B92

Utorak, 04.11.2014.

15:55

Default images

Partizan će u četvrtak od 19h gostovati u Istanbulu Bešiktašu u četvrtom kolu Grupe C Lige Evrope.

"Ne želim da neko pomisli da idemo na izlet u Istanbul. Očekujem hrabar, drzak Partizan i dobar rezultat bi nam otvorio šansu za plasman dalje. Nekad u sportu treba verovati u čuda", rekao je Nikolić

Crno-beli su pre dve nedelje ubedljivo izgubili od Bešiktaša u Beogradu sa 4:0, a Nikolić je istakao da ne veruje da takva utakmica može da se ponovi.

"Bešiktaš je svu svoju snagu i kvalitet demonstrirao u Beogradu i sada je veća verovatnoća da mi imamo čime njih da iznenadimo nego oni nas. Verujem da takva utakmica ne može da se ponovi. Probaćemo da odigramo dobru utakmicu i da se na kvalitetan način predstavimo evropskoj javnosti", naveo je Nikolić.

Trener crno-belih je dodao da se nada dobroj organizaciji puta kako se igrači ne bi "više nego što treba potrošili na aerodromima i slično".

On je rekao da Partizan ima odredjene prioritete i da će u Istanbulu verovatno pružiti šansu igračima koji su do sada imali manju minutažu.

"Ovo možda jeste prilika da neki igrači dobiju šansu. Tu mogu da se nametnu za ostatak polusezone, jer ima još mnogo utakmica do kraja, devet, što je nekima trećina sezone, a nama toliko ostaje do kraja jesenjeg dela", kazao je on.

Partizan je, posle tri odigrane utakmice, poslednji na tabeli Grupe C Liga Evrope sa jednim osvojenim bodom, tri manje od trećeplasiranog Asterasa. Bešiktaš je drugi sa pet bodova, koliko ima i prvoplasirani Totenhem.

Novinare je zanimao i Nikolićev komentar na to što je Nikola Vujadinović, koji je trenirao sa crno-belima, potpisao ugovor sa španskom Osasunom.

"Vujadinović je otišao i nisam srećan zbog toga. Potpisao je kratkoročan ugovor sa Osasunom i postoji šansa da se vrati u Partizan, ali da sačekamo polusezonu", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: