Rodžers: Ronaldo najbolji na svetu

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da je Kristijano Ronaldo najbolji igrač na svetu trenutno.

Izvor: MN

Ponedeljak, 03.11.2014.

20:24

Default images

Njegova ekipa sastaće se sa Madriđanima u utorak od 20.45 časova u četvrtom kolu Lige šampiona. U prošlom kolu engleski tim je od branioca trofeja poražen sa 3:0.

"Ronaldo je u ovom momentu najbolji igrač na svetu, ali oni imaju i još nekoliko vrhunskih igrača, Benzemu, Modrića, Krosa. Portugalac je osnova ovog tima i nadam se da neće dati mnogo golova protiv nas u utorak", rekao je Rodžers.

Liverpul do sada u Ligi šampiona ima jednu pobedu i dva poraza, dok Real ima maksimalan učinak.

„Santijago Bernabeu je divan stadion, izazov je igrati na tom mestu i mi u tome vidimo svoju šansu. Ne dolazimo ovde sa očekivanjem da ćemo izgubiti, a zatim pokušati da dobijemo ostale utakmice. Važno je da budemo kompaktni, disciplinovani“, rekao je Rodžers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: