Ibrahimović još nije spreman

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da se Zlatan Ibrahimović oporavlja, ali da još uvek nije spreman za povratak na teren.

Izvor: AK

Petak, 31.10.2014.

19:46

Default images

Ibrahimović je poslednji meč odigrao 12. oktobra za Švedsku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a za PSŽ 21. septembra.

"Ibrahimović je mnogo bolje, ali nedovoljno da bi bio u timu. On želi što pre da se vrati, iako svi povređeni igrači imaju strah pri povratku. On je izostao duže nego što smo očekivali, ali mora biti oprezan iako ima nadprosečne fizičke karakteristike", rekao je Blan.

Pari Sen Žermen u subotu gostuje Lorijenu u 12. kolu Lige 1. Parižani su drugi sa četiri boda manje od Olimpika iz Marseja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: