Runi igra, Falkao ne igra

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal potvrdio je da će kapiten Vejn Runi biti spreman za derbi sa Sitijem, ali da će ga propustiti Radamel Falkao.

Izvor: AK

Petak, 31.10.2014.

17:49

Default images

Runi se vraća u tim nakon tri meča suspenzije, a Van Gal je nazvao smešnim spekulacije medija da se kapiten povredio.

"Runi nije bio povređen. Mediji su pisali o tome, ali on nije bio povređen. Možda su mu kopačke bile tesne, to je moguće, ali nikad nije bio povređen. Igraće, on je moj kapiten", rekao je Van Gal.

Menadžer Junajteda je odlučan da "Crveni đavoli" osvoje sva tri boda na Etihadu, ali nije opušten zbog loše forme Sitija koji je tri utakmice bez pobede, uz eliminaciju iz Liga kupa tokom nedelje.

"To je naš cilj, pobediti ovu utakmicu. Moguće je. Rastemo, razvijamo se. Ono što smo videli od Sitija u poslednja tri meča nije bilo dobro. Ali takav je bio slučaj i prošle godine, upozorio nas je Gigs, nikad se ne zna", rekao je Van Gal.

Holanđanin je istakao da mu je za pripremu tima za Siti ključan Rajan Gigs.

"Za mene je to jedan od 38 mečeva koji moramo da igramo, ali je za navijače to ogromno rivalstvo. Osetio sam to kod mnogo igrača, ali posebno sa Gigsom. Kada je predstavljao analizu Sitija, osetio sam veću tenziju kod njega. Dobro je videti to. Potrebna nam je ta emocija uz taktiku za utakmicu", rekao je Van Gal.

Van Gal neće moći da računa na drugog važnog aduta u napadu, Kolumbijca Falkaa. Na teren se vraća i Antonio Valensija, dok bi dobra forma mogla da zadrži Maruana Felainija u prvom timu.

"Imao je veliki doprinos protiv Čelsija, asistirao je i kod gola. Imao je nekoliko dobrih akcija. Često je bio povređen, ali sada je spreman i igraću sa njim. Mora da nastavi sa dobim nastupima jer ću i ja biti srećan", rekao je Van Gal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: