Kraj za Krajinovića u Ženevi

Mladi srpski teniser Filip Krajinović završio je učešće na čelendžeru u Ženevi u drugom kolu, porazom od Rumuna Viktora Haneskua.

Izvor: JT

Sreda, 29.10.2014.

23:25

Default images

Krajinović, koji je na tom turniru bio postavljen za petog nosioca, od Haneskua je poražen sa 4:6, 7:6 (7:3), 7:6 (7:2).

Rumunski teniser u narednom kolu će igrati sa Poljakom Mihalom Pržjsiježnjim, koji je eliminisao Tacumu Itoa iz Japana sa 6:1, 6:4.

Krajinović je odigrao dobar meč, ali mu je u ključnim trenucima drugog i trećeg seta nedostajalo koncentracije i sreće. Srpskom teniseru je jedan brejk u prvom setu bio dovoljan da ga i osvoji, ali je potom Hanesku došao do preokreta na iskustvo.

Posle eliminacije Krajinovića, Viktor Troicki je ostao jedini srpski predstavnik u Ženevi, a njega u drugom kolu očekuje susret sa Kipraninom Markosom Bagdatisom.

Čelendžer u Ženevi igra se za nagradni fond od 64.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: