Petković uspešno operisan u Rimu

Fudbaleru Crvene zvezde Marku Petkoviću u Rimu operisan je ukršteni ligament kolena, koje je povredio na utakmici mlade reprezentacije sa Španijom u Jagodini.

Izvor: JT

Sreda, 29.10.2014.

20:20

Default images

Operaciju je uspešno obavio italijanski stručni tim pod vodjstvom doktora Paola Marijanija.

Sa Petkovićem je u Rimu, ispred Fudbalskog saveza Srbije, doktor Željko Ćurčić, i aktivno je uključen u kompletnu proceduru doktora Marijanija. Ćurčić je pratio operaciju i biće uključen u dalji tok lečenja i oporavka kapitena ‘Orlića’.

Operacija je prošla rutinski. Hirurg je bio doktor Paolo Marijani sa saradnicima. Sat vremena po izlasku iz operacione sale počeo je postoperativni tretman aparatom za kontinuirane pasivne pokrete operisanog kolena. Marko se oseća dobro i otimistički je raspoložen. Profesor Marijani je, takodje, optimista. On je pohvalio našeg kapitena i njegov karakter, pa predvidja brži oporavak nego sto je uobičajeno”, rekao je Ćurčić.

Petković je istakao da veruje da će se oporaviti za drugi deo sezone i Evropsko prvenstvo u Češkoj.

Još se osećam pomalo ošamućeno od anestezije, osećam bolove ali sam odmah ušao u oporavak, jer me čeka mnogo obaveza na proleće i leto. Moram se što pre oporaviti, jer me čeka drugi deo sezone, kao i Evropsko prvenstvo u Češkoj”, rekao je Petković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: