Milosavljević za 10-ak dana u timu

Bek Partizana NIS Dragan Milosavljević dobro je prošao na poslednjoj kontroli kolena pa će se za desetak dana priključiti timu.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

14:10

Default images

Trener crno-belih Duško Vujošević je to potvrdio pred meč sa Metalcem u ABA ligi, istakavši da se Milosavljević oporavlja prema planu.

"Sve ide svojim tokom. Ta povreda je specifična, potrebno je mnogo vremena da se vrati osećaj za prostor. Prosto je potrebna opreznost. On trči, radi šuterske treninge, još desetak dana pre nego što se priključi ekipnom radu", rekao je Vujošević.

Vujošević je istakao da su ostali igrači spremni za meč u subotu u ABA ligi, a da je samo Milan Mačvan malo umoran.

"Milan Mačvan je imao bolove u loži, kontrole su pokazale da nije povreda, već umor mišića. Bilten je dobar", istakao je Vujošević.

Vujošević je i posle prethodnih utakmica govorio da ekipa ima problema u ogranizaciji igre i da je u potrazi za plejmejkerom, a je naveo da je Partizan i dalje u "fazi potrage" za pojačanjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: