DV: Pobeda za opušteniju situaciju

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević veruje da će i pored loše serije rezultata njegova ekipa uspeti da pobedi Metalac u predstojećem meču Jadranske lige.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

14:31

Default images

"Igraju bolje nego što može da se pretspotavi na osnovu individualnih kvaliteta igrača. To znači da dobro sarađuju i da su dobro utreneriani. Sigurno je da bi imali i pobedu, ali sve utakmice su igrali na gostujućem terenu zbog rekonstrukcije hale. Imali su otvorene utakmice protiv Budućnosti, kao i sa Cedevitom", rekao je Vujošević.

Partizan je vezao pet uzastopnih poraza, a tu lošu seriju će pokušati da prekine sutra kada dočekuje Metalac u petom kolu Jadranske lige. Valjevski tim je i dalje bez pobede u regionalnom takmičenju.

"Dolaze maksimalno motivisani, da odigraju dobru utakmicu i naprave dobar rezultat. Mi smo vezali poraze, a neplaniran je bio samo ovaj protiv Krke u Beogradu. Ne kažem da su drugi bili planirani, sigurno da svaki poraz stavlja ekipu u delikatnu situaciju. Ne sme da
proizvede grč. Neće utakmica biti laka",
kazao je Vujošević.

On je istakao da veruje da će njegova ekipa nastaviti da napreduje.

"U nekim segmentima je napredak očigledan, samo to ne možemo da uradimo 40 minuta. Košarka se igra 40 minuta. Dešavaju se vezane greške, ali verujem da kako vreme protiče da će se to sve manje dešavati, a pobedom bismo ušli u nešto opušteniju situaciju",
naveo je Vujošević.

Utakmica izmedju Partizana i Metalca igra se sutra od 19.00 u hali Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: