Radonjić: Promašili važne penale

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić istakao je promašena slobodna bacanja i šuteve za tri poena kao uzrok poraza u Klaipedi.

Izvor: AK

Petak, 24.10.2014.

08:37

Default images

Crveno-beli su prvi poraz u sezoni doživeli od litvanskog debitanta u Evroligi Neptunasa 83:81, nakon sjajne šuterske večeri domaćeg tima.

"Veoma smo loše počeli utakmicu, u drugom poluvremenu smo igrali bolje u odbrani i vratili se u meč. Promašili smo važna slobodna bacanja i šuteve za tri poena u završnici utakmice. Neptunas je odigrao odličan meč", rekao je Radonjić.

Trener Neptunasa Kazis Maksvitis je pobedu iskoristio da odgovori kritičarima koji smatraju da njegovom timu nije mesto u Evroligi.

"Naš tim je zaslužio pobedu jer smo vodili celu utakmicu. Vasilis je pogodio poslednji šut za pobedu, često to radi. Pobedom smo opovrgli mišljenje skepkita da ne zaslužujemo da igramo Evroligu", rekao je Maksvitis.

U narednom kolu Zvezda dočekuje Valensiju, a Neptunas takođe igra kući protiv Olimpijakosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: