Mesi nosio Barsu, PSŽ jedva do čela

Fudbaleri Barselone i Pari Sen Žermena zabeležili su pobede u okviru trećeg kola grupe F Lige šampiona.

Izvor: ÐN

Utorak, 21.10.2014.

23:08

Default images

Barselona je sa 3:1 nadigrala Ajaks na ’Nou Kampu’, dok se PSŽ dugo mučio u Nikoziji, ali je izašao na kraj kao pobednik protiv APOEL-a (0:1).

Posle tri kola Parižani su zadržali prvo mesto sa sedam bodova, Barsa je druga sa bodom manje. Ajaks je treći sa dva, a APOEL poslednji sa jednim bodom.

Katalonci su odlično počeli duel na svom stadionu predvođeni najboljim igračem Lionelom Mesijem.

Mesi ponovo je glavna figura jer je u prvom poluvremenu upisao asistenciju i gol. Prvo je namestio gol Nejmaru, a onda i iskoristio nestvarno dodavanje Inijeste. Argentinac je postigao 69. u LŠ na tek 89. utakmici, a ove sezone ima učinak od 11 golova i 11 asistencija u svim takmičenjima.

El-Gazi je u 88. minute zabrinuo domaće pristalice, ali je Sandro Ramires u poslednjem napadu rešio dileme oko pobednika.

Utakmicu je obeležila i izmena Lionela Mesija, koji je u 67. minutu svoje mesto prepustio talentovanom Muniru El Hadadiju.

U drugoj utakmici u Grupi F Pari Sen Žermen pobedio je u Nikoziji Apoel sa 1:0 golom Edinsona Kavanija u 87. minutu.

Kavani se odlično snažao u kaznenom prostoru protivnika posle odličnog driblinga, i iz gužve poslao loptu iza leđa golmana Parda.

Grupa F:
APOEL – Pari Sen Žermen 0:1
(Kavani 87')
Barselona – Ajaks 3:1
(Nejmar 7', Mesi 24', Sandro 90+3' - El-Gazi 88')
Tabela: Pari Sen Žermen 7, Barselona 6, Ajaks 2, Apoel 1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: