Bajern planira da dovede Rojsa

Izvršni direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige rekao je da minhenski klub razmatra da dovede fudbalera Borusije Marka Rojsa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

17:39

Default images

Fudbaler Bajerna Mario Gece rekao je u nedelju da bi voleo da ponovo bude saigrač sa Rojsom i da pozvao ga da sledi njegov primer i Levandovskog, koji su prešli iz Dortmunda u Minhen.

"Iskren da budem, čelnici kluba će razgovarati povodom tog pitanja. Mislim da će na kraju igrač odlučiti da li želi da pređe u Bajern jer je njegova klauzula nama poznata. Cena nije problem", rekao je Rumenige.

Minhenski klub će na leto imati mogućnost da otkupi Rojsov ugovor ukoliko plati 25 miliona evra.

Bajern već duže vreme želi da dovede nemačkog reprezentativca, ali su čelnici "milionera" ljutito reagovali na te navode.

Rojs je ponikao u Borusiji iz Dortmunda, ali nije dobio priliku u prvom timu, pa je morao predje u Alen i kasnije u Borusiju iz Menhegladbaha.

On se 2012. godine vratio u Dortmund, gde je odigrao 92 utakmice i postigao 43.

Za reprezentaciju Nemačke nastupio je 23 puta i dao sedam golova, ali zbog povrede nije bio član tima koji je osvojio Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: