Bane i Kolarov u svlačionici ALB

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je posle meča da je naš tim bio uz igrače Albanije prilikom prekida meča u Humskoj.

Izvor: ÐN

Subota, 18.10.2014.

17:17

Default images

Bane je posle utakmice izjavio da su ima Albanci rekli kako nisu spremni psihički i fizički da nastave meč.

Potvrda „pregovora“ stigla je nekoliko dana kasnije, pošto je na društvenim mrežama osvanula fotografija Ivanovića i Kolarova u svlačionici Albanije.

Susret između Srbije i Albanije prekinut je u utorak pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane ’Velike Albanije’, nakon čega su usledili incidenti.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 0:0, UEFA je pokrenula istragu protiv oba saveza, a odluku o epilogu meča i eventualnim kaznama doneće njena tročlana komisija 23. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: