Berdih prejak za Viktora

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Pekingu, pošto je poražen od Čeha Tomaša Berdiha – 6:3, 6:4.

Izvor:

Četvrtak, 02.10.2014.

08:19

Default images

Ipak, Viktor se polako vraća u sam vrh svetskog tenisa, posle povratka iz suspenzije, pa će posle turnira u Kini bitii negde oko 140. mesta na ATP listi

Čeh je slavio posle nešto manje od sat i po vremena igre, a ključni trenutak seta prvog seta desio se u četvrtom gemu, kada je Berdih stigao do brejka koji je kasnije pretvorio u vođstvo.

U drugom setu je Berdih uspeo dva puta da oduzme servis Viktoru. Naš teniser je uspeo da se vrati sredinom seta, ali je Čeh bio koncetrisaniji i zasluženo stigao do trijumfa, petog u poslednjih šest mečeva, u dva seta.

Visokog Čeha u borbi za polufnale očekuje duel sa Džonom Iznerom, koji je u tri seta bio bolji od Tomija Robreda 3:6, 7:5, 7:6(4).

Titulu na turniru u Pekingu brani najbolji teniser planete Novak Đoković, koji se u sreedu plasirao među osam najboljih, savladavši Kanađanina Vaseka Pospišila sa 6:3, 7:5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: