Brajant posle 10 meseci sa timom

Zvezda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant u utorak je odradio prvi trening sa timom posle deset meseci, tačnije otkako je povredio levo koleno.

Izvor: JT

Sreda, 01.10.2014.

15:19

Default images

Lejkersi su otvorili trening kamp, a Brajant nije učestvovao u kompletnom treningu, isto kao i Stiv Neš, koji se takođe vraća posle povrede.

“Nikada ranije nisam ovoliko trčao tokom treninga. Nikada”, rekao je Brajant.

Brajant je istakao da se odlično seća, a da je trener odlučio da ga malo poštedi, da bi ispoštovali plan koji su dogovorili.

Osećam se odlično. Propustio sam poslednjih 30-40 minuta treninga da se ne bih trošio potpuno svakog dana. Zaista sam mnogo uradio, tako da nema problema”, istakao je Brajant.

Američki košarkaš je ukupno dva sata i 15 minuta proveo na parketu. Uprkos tome što nije odradio ceo trening, uverava sve da ne postoje nikakve prepreke za njegov povratak na teren posle dugog oporavka.

Ne moram više ništa da proveravam, prošao sam sve to. Fizičke provere su sve već iza mene, potpuno sam se oporavio”, naglasio je Brajant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: