Teri: Hvala Matiću za pobedu

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da je zahvalan Nemanji Matiću na golu kojim su ‘plavci’ slavili protiv Sportinga u Lisabonu u drugom kolu Lige šampiona.

Izvor: JT

Sreda, 01.10.2014.

10:58

Default images

Teri je upisao 100. nastup u elitnom takmičenju u utorak uveče i tako postao sedmi Britanac koji je to uspeo u istoriji.

“Imali smo toliko šansi da rešimo meč, ali ovo je bila jedna od onih večeri kada lopta jednostavno nije htela u gol, ali hvala Nemanj Matiću koji je to ipak uspeo”, istakao je Teri.

Engleski fudbaler je istakao da su on i saigrači znali da moraju da pobede, posle remija na startu Lige šampiona sa Šalkeom.

Prošle godine smo poraženi smo na startu grupne faze i na kraju smo bili prvi. Imali smo to na umu i znali smo da moramo da pobedimo, da bismo se našli na čelu grupe i da bismo sve kontrolisali”, naglasio je Teri.

Teri se potom osvrnuo na činjenicu da je upisao 100. utakmicu u Ligi šampiona.

Veoma sam ponosan zbog svoje 100. utakmice, nije veliki broj igrača to uspeo. Imao sam sjajnu i uspešnu karijeru i nadam se da će se tako nastaviti. Osećam se sjajno u tom trenutku”, istakao je Teri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: