Venger: Nama veći pritisak

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da je njegova ekipa pod pritiskom, jer mora da pobedi Galatasaraj u utakmici drugog kola Grupe D Lige šampiona.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 30.09.2014.

17:32

Default images

"Rano je pričati o pritisku, ali mislim da smo mi pod mnogo većim pritiskom do našeg rivala, jer smo izgubili prvu utakmicu u Ligi šampiona. Nismo tim porazom mnogo izgubili, ali mi moramo da pobedimo utakmice na domaćem terenu", rekao je Venger, a prenosi zvanični sajt Arsenala.

U Londonu će se u sredu uveče od 20.45 sastati Arsenal i Galatasaraj u utakmici drugog kola Grupe D Lige šampiona.

"Nama su utakmice na našem stadionu od vitalnog značaja. Iza nas je razočaravajući rezultat u Dortmundu, ali sada osećam da imamo mogućnosti za dobar rezultat", kazao je Venger.

Trener Galatasaraja Česare Prandeli rekao je da njegovi igrači u meč sa Arsenalom treba da udju "hladne glave" i da "daju sve od sebe na terenu". Galatasaraj je u prvoj utakmici Grupe D Lige šampiona na svom stadionu odigrao nerešeno 1:1 sa belgijskim Anderelhtom.

Belgijska ekipa će sutra od 20.45 na svom stadionu dočekati Borusiju Dortmund, a priliku da nastupe na tom meču imaće trojica srpskih igrača - Aleksandar Mitrović (Anderleht), Miloš Jojić i Neven Subotić (obojica Borusija).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: