Nikolić: Uspešni na sva tri fronta

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da ’crno-beli’ utakmicom sa Bežanijom u Kupu nastavljaju tešku seriju gostovanja u kojoj žele da zabeleže sve pobede.

Izvor: ÐN

Utorak, 23.09.2014.

12:43

Default images

"Sledi nam drugo od pet teških vezanih gostovanja. Kup je specifično takmičenje u kojem uvek ima iznenađenja na startu zato moramo da budemo oprezni. Bežanija je klub koji izuzetno poštujem, stabilan su prvoligaš, a svojeveremeno su igrali Superligu. Ipak, naše ambicije su maksimalne, želimo trofej", rekao je Nikolić.

Trener Partizana najavio je da će na teren izvesti jak sastav, ali da će pokušati da odmori neke igrače koji su "roviti".

Prema njegovim rečima, posle treninga u utorak videće kakva je ukupna zdravstvena situacija u timu i dodao da bi šansu mogli da dobiju Kojić i Fofana. On je istakao da mu izbor tima komplikuje i to što se ne zna da li će se za vikend igrati prvenstveno kolo zbog Parade ponosa.

"Ne znam kakva je situacija što se toga tiče, nije to moj domen posla, kako bude svim klubovima, biće i nama. Bilo bi dobro da što pre saznamo odluku, mada sam svestan situacije i znam da o tome ne odlučuju fudbalski organi", rekao je Nikolić.

On je kazao da ekipa fizički dobro izgleda, ali da ritam utakmica ostavlja posledice.

"Da bismo došli do velikih ciljeva moramo da verujemo u sebe, to je teško, ali ne i neizvodiljivo. Verujem da ako nastavimo ovako, možda možemo da budemo uspešni na sva tri fronta", poručio je Nikolić.

Novinare je interesovao i komentar na činjenicu da će Partizan u sledećem prvenstvenom kolu dočekati OFK Beograd na Vračaru, jer su 'Romantičari' odbili zamenu domaćinstva. Teren na stadionu Partizana trenutno nije u funkciji zbog zamene travnate podloge za utakmice Srbije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope i nastavak Lige Evrope.

"Očekivao sma takvu odluku OFK Beograda i činjenica je da ćemo imati jednu utakmicu manje kod kuće u odnosu na ostale klubove. Možda će to biti prilika da naši navijači napune stadion na Vračaru i tako OFK Beogradu dodatno otežaju situaciju", zaključio je Nikolić.

Utakmica Bežanija - Partizan biće odigrana u sredu od 16 sati, takođe na stadionu Obilića zbog bezbednosnih razloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: