Radnički ne igra ni KLS

Posle povlačenja iz ABA lige, kragujevački Radnički odustao je od učešća u Košarkaškoj ligi Srbije.

Izvor: JT

Ponedeljak, 22.09.2014.

23:31

Default images

Uprava kragujevačkog kluba obavestila je u ponedeljak čelnike Košarkaške lige Srbije da se neće takmičiti u domaćoj ligi, koja će zbog toga brojati 13 timova.

Radnički je zbog finansijskih problema bio primoran da se odrekne svog mesta u ABA ligi koje je potom dodeljeno Metalac.

Kragujevački klub se za sada neće ugasiti, pre svega zbog naplativosti dugova iz prethodnog perioda.

Radnički je, inače, prošle sezone bio član ABA lige i učesnik Evrokupa, a imao je trojicu reprezentativaca na Svetskom prvenstvu u Španiji – Nikolu Kalinića, Stefana Jovića i Stefana Birčevića.

Posle odustajanja Radničkog, u Košarkaškoj ligi Srbije igraće: Vršac, Sloga, Jagodina, Smederevo, Vojvodina, Tamiš, Spartak, OKK Beograd, Konstantin, Crnokosa, FMP, Napredak i Borac. Nova sezona počinje 4. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: