Murinjo: Neću o Pelegrinu

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo odgovorio je na kritike kolege iz Mančester Sitija Manuela Pelegrinija, napomenuvši da ne želi da se bavi nebitnim stvarima.

Izvor: MLN

Ponedeljak, 22.09.2014.

19:19

Default images

On je u svom obraćanju medijima pogrešno izgovorio Pelegrinijevo prezime, što su mnogi protumačili kao nameran i neukusan potez dan pošto je Čileanac posle meča dva tima za Čelsi rekao da je mali klub.

Portugalac je bio izričit i u vezi sa Frenkom Lampardom, ponovo istakavši da je on legenda Čelsija i da želi da priča samo o svojim igračima.

"Pelegrino kaže da me ne spominje nikada, ali vidite da to nije istina. Pelegrino priča o mojim igračima, ali ja neću pričati o njegovim. Ponavljaću vam to dokle god me pitate ista pitanja", rekao je samoproklamovani 'Posebni', čiji je tim u ovom trenutku na prvoj poziciji Premijer lige, uz pet bodova prednosti u odnosu na 'Građane'.

Novinar BBC Fil Meknalti prokomentarisao je ceo događaj i konflikt između menadžera Sitija i Čelsija kao besmislen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: