Ana i Karolina za Tokio i Singapur

Ana Ivanović i Karolina Voznijacki u subotu na nedelju od 5.00 po srednjoevropskom vremenu igraće finale WTA turnira u Tokiju.

Izvor: SO

Subota, 20.09.2014.

18:00

Default images

Njih dve do sada su se sastale šest puta, Ana vodi sa 4-2 u pobedama, a dobila je i njihov jedini ovogodišnji meč u Montereju (7:6, 6:4).

Ipak, poslednjih meseci Dankinja igra na veoma visokom nivou – osvojila je turnir u Istanbulu, igrala je u četvrtfinalu Montreala, polufinalu Sinsinatija i u finalu US opena, a na tim turnirima gubila je od Serene Vilijams.

Voznijacki će se boriti za svoju 23. titulu u karijeri, dok Ivanovićeva za sada ima 14 trofeja, od čega tri ove godine (Oklend, Monterej, Birmingem).

“Biće to veoma težak meč. Karolina je u odličnoj formi – igrala je finale US opena. Ali, ako je budem igrala dobro, biće to odličan meč i mislim da će svi uživati“, rekla je Ana.

Šampionki će pripasti 470 bodova i 196.670 dolara, dok će poražena u finalu biti bogatija za 105 hiljada dolara i 305 bodova.

Finalni okršaj značajan je i zbog plasmana na završni turnir u Singapuru – Ana je trenutno osma sa 3650 bodova, a Karolina je deveta sa 3491. Ipak, obe teniserke pomeriće se za jedno mesto naviše pošto se Na Li, koja je šesta na svetu, neočekivano povukla iz tenisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: