Paulinjo: Partizan ima dobar tim

Fudbaler Totenhema, Brazilac Paulinjo, rekao je da poštuje tim Partizana, ali da želi pobedom da započne takmičenje u Ligi Evrope.

Izvor: MN

Sreda, 17.09.2014.

23:29

Default images

Utakmica prvog kola igra se u četvrtak od 19 časova na stadionu u Humskoj.

"Očekujem dobar meč, a mi moramo da krenemo pobedom. Znamo da je Partizan dobar tim, gledali smo snimke njihovih mečeva i videli da imaju dosta talentovanih igtrača. Ipak, nama su bitna tri boda i nadam se da ćemo ih osvojiti", kazao je Paulinjo.

Paulinjo je istakao da izuzetno poštuje srpske fudbalere, a posebno je izdvojio igrače Čelsija, Branislava Ivanovića i Nemanju Matića.

"Igrao sam nedavno protiv Srbije u dresu reprezentacije i video da imaju dosta dobrih igrača. Izuzetno poštujem srpsku reprezentaciju, ali ne poznajem dovoljno ekipu Partizana", naveo je Paulinjo.

Njegov saigrač, mladi reprezentativac Srbije Miloš Veljković, rekao je da je srećan zbog povratka u zemlju.

"Nikada nisam igrao na stadionu Partizana, ali nisam siguran da ću biti u startnoj postavi. Ne poznajem dovoljno ekipu „crno-belih“, znam samo Živkovića, Petrovića i Brašanca iz mlade reprezentacije. Znam da Brašanac neće igrati zbog povrede. Idemo na pobedu i verujem da ćemo to i ostvariti. Imamo dobar tim i nadamo se da možemo da osvojimo Ligu Evrope", kazao je Veljković.

Totenhem je odradio trening na stadionu u Humskoj u terminu odigravanja meča, a prethodno je menadžer Maurisio Poćetino rekao da očekuje kvalitetnu utakmicu.

Trener Partizana Marko Nikolić uoči meča sa Totenhemom rekao je da ne želi da "crno-beli" budu samo učesnici u grupnoj fazi Lige Evrope

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: