"Mihajlović doneo pobednički duh"

Fudbaler Sampdorije Brazilac Eder rekao je da je trener Siniša Mihajlović ugradio u ekipu pobednički mentalitet, koji ga je krasio i tokom igračke karijere.

Izvor: MN

Sreda, 17.09.2014.

16:49

Default images

"Mihajlović je na tim preneo sve one osobine kakve je imao kao igrač, duh i mentalitet pobednika. Kada stvari krenu loše po tim, on je tu da ih reši i popriča sa svima. Uvek nam podiže glavu gore, bodri nas i zna da se veoma naljuti kada primeti da nismo optimisti", rekao je Eder za Tutosport.

Mihajlović je tim iz Đenoe preuzeo krajem prošle godine, nakon odlaska sa klupe reprezentacije Srbije i sa pretposlednjeg mesta Serije A doveo ga do sredine tabele.

Sampdorija je odlično startovala ove sezone i posle dva kola ima četiri boda, remi protiv Palerma (1:1) i pobedu nad Torinom (2:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: