Zvezda zvanično traži izbore u FSS

Fudbalski klub Crvena zvezda u sredu je zvanično poslao zahtev Fudbalskom savezu Srbije i Tomislavu Karadžiću za raspisivanje vanrednih izbora.

Izvor: JT

Sreda, 17.09.2014.

16:02

Default images

‘Crveno-beli’ su u ponedeljak, posle sastanka Upravnog odbora, istakli da Karadžiću daju 30 dana da napusti čelo srpskog fudbala.

Povod za takvu reakciju bilo je nezadovoljstvo uprave ‘crveno-belih’ zbog suđenja u Kruševcu, na meču sa Napretkom, koji je završen rezultatom 0:0.

Pismo Crvene zvezde Tomislavu Karadžiću, koje kao predmet ima: “Zahtev za raspisivanje vanrednih izbora”, prenosimo u celosti i bez ispravki.

Poštovani g. Karadžiću,

Ovim putem Vam se i zvanično obraćamo vezano za gore navedeni predmet.

Naime, na sednici Upravnog odbora FK Crvena zvezda održanoj 15. septembra 2014. godine, jednoglasno je doneta odluka o upućivanju zahteva Vama da kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije preuzmete odgovornost za trenutno stanje u srpskom fudbalu i podnošenjem ostavke inicirate raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima u fudbalskoj organizaciji.

Mišljenja smo da Vas ne treba podsećati na obećanja koja ste javno izrekli vezano za Vaš dalji ostanak na čelu Fudbalskog saveza Srbije. Smatramo da ste neispunjenjem obećanja direktno učestvovali u degradaciji fudbalskog sporta u Srbiji što za rezultat direktno ima i nedvosmislen pad popularnosti nacionalnog tima naše zemlje u šta smo imali priliku da se uverimo prilikom poslednje utakmice koju je nacionalni tim odigrao pred polupraznim tribinama.

Na kraju, vezano za sve napred rečeno, još jednom Vas pozivamo da u narednih, ne više od 30 dana, podnesete ostavku i sprečite dalje posrnuće srpskog fudbala.

U nadi da ćete učiniti jedinu ispravnu stvar u ovom kritičnom trenutku,

Srdačno Vas pozdravljamo”, stoji u pismu ispod kojeg je potpisan Svetozar Mijailović, vršilac dužnosti predsednika Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda.
crvenazvezdafk.com
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: