Političar nazvao 'Dinja' majmunom

Meksički političar Karlos Nunjez Manuel Trevinjo izvređao je na rasnoj osnovi legendu svetskog fudbala i novog člana meksičkog Karetera Ronaldinja.

Izvor:

Ponedeljak, 15.09.2014.

15:52

Default images

On je Ronaldinja na svom Fejsbuk profilu nazvao "majmunom".

"Mrzim fudbal i mislim da je sve ono što on proizvodi idiotski. Mrzim činjenicu da kasnimo da se vratimo kući i po dva sata, jer su navijači okupirali ulice, a sve to da bi videli jednog majmuna ...istina, brazilskog, ali ipak, majmuna. To je pravi cirkus", napisao je Trevinjo.

Ronaldinjo je početkom septembra potpisao za Kvertaro na period od dve godine.

Ronaldinjo je vrhunac klupske karijere ostvario u redovima Barselone za koju je od 2003. do 2008. godine igrao na 145 utakmica i postigao 70 golova, osvojivši sa njima titulu prvaka Evrope.

On je u karijeri igrao i za Pari Sen Žermen, Milan, Flamengo i Atletiko Mineiro.

Ronaldinjio je sa brazilskom reprezentacijom 2002. osvojio titulu prvaka sveta, kada su u napadačkom triju zajedno sa njim bili Ronaldo i Rivaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: