DK: Lajović prvi za opstanak

Reprezentacije Indije i Srbije mečevima u singu nastavljaju borbu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis Kupa.

Izvor:

Nedelja, 14.09.2014.

11:03

Default images

Srbija posle dva dana takmičenja ima prednost od 2:1, a pobednik je prva ekipa koja stigne do trećeg trijumfa.

Prvi meč dana na programu je od 12.30 sati, kada će Dušan Lajović pokušati protiv Somdeva Devarmana da obezbedi našem timu opastanak. Odmah po okončanju tog duela, na teren će Filip Krajinović i Juki Bambri, ali se nadamo da taj meč neće imati takmičarski karakter.

Srbiju je u petak u vođstvo doveo Dušan Lajović, sigurnom pobedom u tri seta na Bambrijem, da bi zatim Filip Krajinović, uz nešto više posla, uspeo da savlada Devarmana, koji je uspeo da stigne samo do seta.

Srbija je u subotu bila na set od opstanka, ali su Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac ispustili dva seta prednosti protiv Rohana Bopane i Leandera Paesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: