Ćurčić: Nije moglo teže

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je Španija najteži mogući protivnik kojeg je njegova ekipa mogla da dobije na žrebu.

Izvor:

Petak, 12.09.2014.

15:55

Default images

"Dobili smo evropskog šampiona, to je najteži mogući protivnik koga smo mogli da izvučemo. Pred sobom imamo dve utakmice i niko ne može reći da nas lako može pobediti. Navikli smo da idemo težim putem", rekao je Ćurčić posle žreba u Nionu.

Srbija će u prvom susretu biti domaćin, dok će se revanš igrati u Španiji.

Ćurčić je kazao da smatra da će predstojeći dueli sa Španijom biti veliki izazov, ali i privilegija da se odmeri snaga sa trenutno najboljom reprezentacijom u Evropi.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković rekao je da je mladi nacionalni tim više puta pokazao da ume da igra protiv najboljih evropskih selekcija.

"Dobili smo izuzetno teškog protivnika. Ova generacija je, međutim, više puta pokazala da zna da igra protiv najboljih ekipa. To smo već videli u utakmicama sa Italijom i Belgijom", kazao je Laković.

Evropsko prvenstvo održaće se u Češkoj od 17. do 30. juna sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: