Nastasić, Rojs, Vidal bez selidbe

Matija Nastasić ostao je u Mančester Sitiju po isteku prelaznog roka u većini evropskih država.

Izvor: B92

Utorak, 02.09.2014.

00:17

Default images

Nastasić je bio jedan od igrača od kojih se očekivalo da promene klub, s obzirom da je Manuel Pelegrini najavio da mu neće dati mnogo prilika.

Tom Kleverli ostaje u Mančester Junajtedu, pošto nije hteo u Aston Vilu, a Everton nije želeo da ponudi dovoljnu odštetu.

Ključni igrači dortmundske Borusije Marko Rojs i Mats Humels bili su povezivani sa najvećim klubovima kontinenta, ali će i dalje igrati za Klopa.

Juventus je takođe ostao čvrst i sačuvao Pola Pogbu i Artura Vidala, a ni PSŽ nije izgubio nekog od Ibrinih glavnih pomoćnika.

Arsenal je tokom prethodnih mesec dana najavljivao da će dovesti igrače, ali su jedan po jedan odlazili u druge klubove, pa je Čerči an kraju stigao u Atletiko, a Adrijan Rabio u Romu.

Džermejn Defo je dugo bio želja većine klubova iz donjeg doma Premijer lige, ali će ostati u Torontu.

Planirana velika razmena Džeja Rodrigesa za Androsa Taunsenda se nije dogodila, pa je utisak da je Sautempton ostao prilično tanak po broju prvotimaca.

Fabio Borini ostaje u Liverpulu, iako je stigao do Londona na pregovore sa QPR.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: