Kasiljas: Ovo nije normalno

Golman Real Madrida Iker Kasiljas rekao je da je njegova ekipa bila očajna u meču protiv Real Sosijedada i ocenio da "nije normalno" ono što se dogodilo.

Izvor:

Nedelja, 31.08.2014.

23:58

Default images

"Čestitam Sosijedadu, odigrali su veliku utakmicu. Naš tim je bio očajan. Mi ne smemo da izgubilo utakmicu posle vođstva od 2:0. Razgovaraćemo o ovome, moramo da razgovaramo, jer ovo što se dogodilo nije normalno", rekao je Kasiljas.

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su na svom terenu Real Madrid sa 4:2 u drugom kolu španske Primere posle neverovatnog preokreta.

Real je do 11. minuta vodio sa 2:0, ali je Sosijedad prvo do kraja poluvremena izjednačio, da bi u drugom poluvremenu i preokrenuo rezultat.

"Moramo da prihvatimo poraz, da prihvatimo krivicu... Ovo ne sme vise nikad da se ponovi", dodao je Kasiljas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: