Nikolić: Publika bi uživala

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je u nedelju da je zadovoljan igrom i rezultatima ekipe u dosadašnjem delu sezone.

Izvor: ÐN

Nedelja, 31.08.2014.

20:19

Default images

Fudbaleri Partizana pobedili su na Banjici Rad sa 4:0 i vratili se na prvo mesto na tabeli, uoči pauze zbog obaveza reprezentacije.

Utakmica je igrana bez prisustva publike.

"Ova utakmica je ostala uskraćena za ono zbog čega se igra fudbal, a to je publika. Ona bi danas uživala da je bila na stadionu, bilo je lepih akcija, udaraca ka golu, šansi“, rekao je Nikolić.

Nikolić je prvi put bio na stadionu Rada otkako je otišao iz kluba. On je zahvalio upravi na lepom prijemu i poželeo ekipi mnogo sreće u nastavku prvestva.

„Čestitam svojim igračima, koji su ovaj deo sezone završili na impozantan način plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope, sa četiri pobede u prvenstvu i čini mi se 14 golova u četiri utakmice. Danas je utakmica bila lepa i na momente atraktivna. Kontrolisali smo je od početka", dodao je trener Partizana.

Nikola Drinčić nije bio u timu, pošto se očekuje njegov odlazak u Makabi iz Haife, a novinare je zanimalo da li je transfer završen.

"Prelazni rok traje do ponoći, on još nije potpisao i dalje je igrač Partizana. Videćemo da li će se u narednih par sati nešto promeniti. On je veoma važan igrač za nas i nadam se da će i stura biti sa nama", naveo je Nikolić.

Nikolić je dodao da desetak igrača već sutra napušta ekipu i zbog reprezentativnih obaveza, a da će ostali dobiti četiri dana odmora, nakon čega će početi pripreme za utakmice protiv Čukaričkog u prvenstvu i Totenhema u Ligi Evrope.

Trener Rada Milan Milanović rekao je da je Partizan potpuno zasluženo pobedio i da njegovoj ekipi preostaje da bodove traži u drugim utakmicama.

"Partizan je potpuno zasluženo pobedio, bolji su od nas i realno je da izgubimo, ali očekivao sam makar drugačiji rezultat. Svaku grešku koju smo napravili rezultirala je ili njihovom stoprocentnom šansom ili golom. Možda smo i krenuli ofanzivno i dali Partizanu prostora, što su oni iskoristili i kaznili nas. Nema kukanja, ovo je realnost, nama ostaje da pobedjujemo rivale sa kojima smo ravnopravni", rekao je Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: