Avramovski: Desetka čast i obaveza

Junak pobede Crvene zvezde nad Spartakom Danijel Avramovski rekao je da su ‘crveno-beli’ teško, ali zasluženo nastavili niz trijumfa.

Izvor: JT

Nedelja, 31.08.2014.

10:33

Default images

Šampion Srbije slavio je protiv Subotičana sa 1:0 i tako zabeležio četvrtu pobedu u isto toliko kola, pa je ostao na samom čelu tabele.

Avramovski je pred utakmicu sa Spartakom nasledio ‘desetku’ Nenada Milijaša, a posle je rekoa da je imao debi za pamćenje.

Nisam mogao da poželim lepši debi. Utakmica je bila veoma teška, protivnik se tokom čitavog susreta grčevito branio sa deset igrača. Zbog toga pogodak dobija dodatno na značaju. Nadam se da će ih biti još dosta. Preda mnom i pred čitavom ekipom je puno rada kako bismo nastavili pobednički niz”, rekao je Avramovski.

Makedonac je istakao da mu je velika čast što je preuzeo dres sa brojem deset.

Velika je čast, ali još veća odgovornost preuzeti kapitenovu desetku na leđa. Nepotrebno je govoriti o njegovim ljudskim i igračkim kvalitetima. Verujem da ću svojim igrama biti njegov dostojan naslednik”, istakao je Avramovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: