Bane "3 u 1", Matić "prvo pa muško"

Branislav Ivanović i Nemanja Matić obeležili su fantastičnom igrom i nekim neobičnim učincima pobedu Čelsija u meču sa devet golova sa Evertonom

Izvor: AK

Nedelja, 31.08.2014.

03:59

Default images

Ivanović je bio strelac drugog, a Matić četvrtog od šest golova koliko je londonski tim postigao na Gudison parku u subotu.

"Bio je veoma težak meč i ofanzivno i defanzivno. Primili smo golove koji su veoma neobični za nas. Biće ovo dobro za motivaciju", rekao je Ivanović.

Kapiten Srbije je u poslednje četiri sezone postigao čak 13 golova za Čelsi, a samo je upravo Evertonov Lejton Bejns efikasniji defanzivac u Premijer ligi od njega sa jednim više.

Ivanović je odigrao još jedan fantastičan meč, igrao je šta je bilo potrebno, desnog beka, desno krilo, štopera, bio je "tri u jedan".

Fantastično je odigrao i Nemanja Matić koji je goleadu iskoristio da postigne svoj prvenac u plavom dresu. Bio je to njegov prvi šut ka golu u ovoj sezoni.

Matićevom pogotkom Čelsi je prelomio meč jer je Everton bio u velikom naletu nakon pogotka Nejsmita. "Karamele" su bez sumnje potcenile šuterske sposobnosti srpskog reprezentativca jer su mu trojica rivala dozvolila da šutira sa oko 18 metara, a on je to sjajnim udarcem surovo kaznio.



Meč je obeležio i Dijego Kosta koji je bio dvostruki strelac. Španac je za samo tri meča nadmašio učinak zemljaka Fernanda Toresa kojem je po dolasku na Stamford Bridž bilo potrebno 39 utakmica da postigne četiri gola za Čelsi.

Čelsi ima maksimalan učinak u prva tri kola Premijer lige, a nakon dve nedelje pauze zbog reprezentativnog termina na Stamford Bridž im stiže drugi tim sa tri pobede, Svonsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: