Stouk šokirao Siti, Tadić blistao

Fudbaleri Stouka napravili su veliko iznenađenje pobedivši u 3. kolu Premijer lige Mančester siti u gostima sa 1:0.

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

18:04

Default images

Ekipa Marka Hjuza odigrala je hrabro na Etihadu i stigla je do velike pobede golom Dijufa u 58. minutu utakmice.

Šampion Engleske pokušao je u nastavku da stigne barem do boda, ali Ture, Jovetić, Džeko i Aguero nisu bili raspoloženi, pa je Stouk ostvario veluku pobedu.

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov odigrao je svih 90 minuta u poraženoj ekipi.

U ostalim mečevima odigranim u subotu popodne, sjajan meč odigrao je Sautempton koji je savladao Vest Hem u Londonu sa 3:1 uz još jedno briljantno izdanje Dušana Tadića. Srpski fudbaler odigrao je svih 90 minuta i bio je verovatno najbolji pojedinac utakmice iako se nije upisao u strelce.
Beta/AP
Vest Hem je poveo golom Nobla u 27. minutu, a izjednačio je Šnajderlin u 45. Isti igrač postigao je i drugi gol za goste u 68. minutu, a Gracijano Pele je overio trijumf u 83. minutu.

Tri pobede iz prve tri utakmice ima Svonsi koji je pobedio Vest Bromvič sa 3:0 i sada je prvi na tabeli. Nejtan Dajer je u drugom minutu pogodio za 1:0, Vejn Rautlidž je duplirao prednost uz 24. minutu, a svojim drugim golom Nejtan Dajer je overio pobedu Svonsija 20 minuta pre kraja.

Najzanimljiviji meč odigrali su Njukasl i Kristal Palas, a gosti su do boda stigli u 95. minutu golom Vilfreda Zahe. Gejl i Pančon postigli su preostakla dva gola za goste, dok su strelci za Njukasl bili Janmat, erons i Vilijamson.

Pl, treće kolo:

Barnli – Mančester Junajted 0:0
Mančester Siti – Stouk Siti 0:1
Njukasl – Kristal Palas 3:3
Kvins Park Rendžers – Sanderlend 1:0
Svonsi – VBA 3:0
Vest Hem – Sautempton 1:3
18.30 Everton – Čelsi

Nedelja:

14.30 Aston Vila – Hal Siti
14.30 Totenhem – Liverpul
17.00 Lester – Arsenal

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: