Radovanović: Kjevo ima potencijal

Nova sezona u Seriji A počinje ovog vikenda, a jedan od predstavnika Srbije će biti i Ivan Radovanović, član Kjeva.

Izvor: JT

Subota, 30.08.2014.

09:42

Default images

Ekipa iz Verone je proteklu sezonu završila dva mesta iznad crte, tako da će ambicija i za novu kampanju pre svega biti opstanak u eliti.

“Naš cilj je opstanak u ligi, da ove godine do cilja dođemo malo ranije nego prošle godine, kada smo se borili do pretposlednjeg kola”, ističe Radovanović.

26-godišnji vezista je bio zadovoljan tokom priprema.

Odradili smo veoma jake pripreme, što je u Italiji normalno, kako bismo održali kondiciju za celu sezonu. Došlo je dosta igrača tako da se i konkurencija pojačala. Svaki trening, svaki minut na terenu je veoma bitan i mora da se iskoristi. Ove sezone želim da budem zdrav, sve ostalo će doći”, rekao je Radovanović.

Radovanović smatra da se njegova ekipa pojačala iskusim i dobrim igračima.

Doveli smo mnogo kvalitetnih igrača i poznata imena u italijanskoj ligi, kao što su Maksi Lopez, Birsa iz Milana, Skelota i Botu iz Intera. Ostao je kostur tima prošle godine, tako da na papiru imamo dobru ekipu. Potencijal Kjeva nema granica”, naglasio je Radovanović.

Srpski fudbaler je dodao da se nada da će svojim nastupima za klub iz Verone uspeti da se nametne novom selektoru Srbije, Diku Advokatu.

Prošle sezone sam odigrao kvalitetno veliki broj utakmica u kontinuitetu. Verujem da će tako biti i ove godine. Na meni je da se nametnem svojim dobrim igrama u Kjevu”, zaključio je Radovanović.

Kjevo će igrati na otvaranju nove sezone, protiv šampiona Juventusa u subotu od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: