Subotić: Svi zaslužujemo po šamar

Srpski internacionalac i igrač Borusije Dortmund Neven Subotić bio je veoma nezadovoljan igrom svoje ekipe u pobedi nak Augzburgom.

Izvor: ÐN

Subota, 30.08.2014.

04:30

Default images

Borusija je u prvom meču drugog kola nemačke Bundeslige pobedila Augzburg sa 3:2, a Subotić je na terenu proveo ceo meč.

Ipak, on je istakao da je igra u poslednjih 10 minuta utakmice bila očajna i da zbog toga “svaki igrač zaslužuje šamar”.

“Srećan sam što smo pobedili, ali je bilo neizvesno do kraja. Nismo dobro radili kao tim u završnici meča. Prestali smo da se branimo i Augzburg je napravio mnogo šansi. Svi zaslužujemo po šamar za tih 10 minuta”, besan je bio Subotić.

Napadač Borusije Marko Rojs rekao je da je presrećan zbog postignutog pogotka koji mu je bio prvi posle duge pauze zbog povrede zgloba.

“Kada sam postigao gol, bila je to čista sreća. Dugo je vremena prošlo otkad sam zatresao mrežu, a prošle nedelje smo izgubili. Reagovali smo dobro i igrali dobro u prvom poluvremenu – radili smo sve što nam je trener rekao. Izgubili smo koncentraciju u drugom delu i dozvolili Augzburgu da se vrati. Moramo da učimo iz tih grešaka i budemo bolji sledeći put”, naveo je Rojs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: