DV: Prvo da rešimo slučaj Klobučara

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da klub ne može ništa da radi u prelaznom roku dok ne reši pitanje dugovanja prema Jaki Klobučaru.

Izvor: B92

Utorak, 26.08.2014.

15:38

Default images

Pojedini mediji spekulišu da bi u klub mogli da se vrate Milan Mačvan i Luka Bogdanović.

Partizan je do sada doveo samo Andreju Milutinovića.

Vujošević je agenciji Beta objasnio da je to zato što su crno-beli izgubili na Košarkaškom sudu za arbitražu (BAT), tako da slovenačkom igraču treba da plate nešto više od 130 hiljada evra.

"Moramo prvo da rešavamo slučaj Klobučara, koji je sa svojim menadžerom Acom Raškovićem doveo klub u delikatnu situaciju. Klub je blokiran i ne možemo ništa da radimo. Ne znam kada i kako će se to rešiti, nisam u toku sa finansijama", rekao je Vujošević.

Niko drugi iz uprave Partizana trenutno nije bio dostupan za komentar. Crno-beli bi ovih dana trebalo da dobiju ratu od Himkija za Žofrea Lovernja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: