Terzić: Ne hvata nas panika

Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da u redovima ‘crveno-belih’ ne vlada panika zato što se rok za registraciju igrača približava.

Izvor: JT

Sreda, 20.08.2014.

22:59

Default images

Šanse da Zvezda dobije dozvolu da registruje pojačanja do utakmice sa Vojvodinom u subotu su male, ali postoji mogućnost da do kraja nedelje bude postignut sporazum sa Radom.

Među poveriocima koji čekaju isplatu su i bivši igrači Filip Mladenović, Aleksandar Pantić i Aleksandar Kirovski, ali ne i Duško Tošić.

Sa nekima smo uspeli da se dogovorimo, sa nekima ne, ali ne bih o imenima. Sa Tošićem nemamo problem, dug prema njemu niko ne spori, ali on ne ulazi u licenciranje za ovu sezonu. Najveću obavezu imamo prema Radu i na tome radimo, sporazum je napravljen i radi se na realizaciji. Nadam se da ćemo to rešiti do petka”, rekao je Terzić.

Terzić je naglasio da uprava ima moralnu obavezu da izmiri dugovanja i omogući igračima koje je dovela da igraju. Jedan od načina da se reši gorući problem je da se do kraja prelaznog roka proda neko od igrača, pre svih Darko Lazović.

Verujemo u momke koji su pobedili prve dve utakmice. Ne hvata nas panika, ali to nas ne amnestira od obaveze da rešimo problem. Cilj nam je da to završimo do 31. avgusta i to ćemo i uraditi”, istakao je Terzić, “Ima interesovanja za naše igrače, za Lazovića je najveće. Ako on ode, spremamo mu zamenu, da je dovedemo. Isti slučaj će biti i ukoliko nas Milijaš bude napustio”.

Potencijalno novi problem mogao bi da stvori odlazak Nejca Pečnika, kojeg italijanski mediji povezuju s Kaljarijem.

To je stara priča. Razgovarao sam s Pečnikom čim sam pročitao vest. Rekao mi je da je postojala opcija sa Kaljarijem, ali pre mesec i po dana. Od tada mu se niko nije javljao, vratio se u Zvezdu i nema kontakte s njima. Što se tiče Pečnikovog ugovora, on ima 28 godina i imamo džentlmenski dogovor da mu u slučaju ponude koja rešava njegovu egzistenciju nećemo praviti problem”, objasnio je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: