I drugi Šćepović u Španiji

Srpski napadač Marko Šćepović igraće sledeće sezone u Španiji, jer ga je Olimpijakos pozajmio Maljorki.

Izvor: AK

Ponedeljak, 18.08.2014.

15:39

Default images

Tako će Marko u predstojećoj sezoni možda imati direktan okršaj sa bratom Stefanom koji igra za Sporting Hihon, osim ukoliko se ne preseli u Primeru, o čemu spekulišu španski mediji.

Marko se prošlog leta preselio iz Partizana u Olimpijakos, gde je retko dobijao šansu, ali je na 13 mečeva u prvenstvu Grčke postigao četiri gola.

Maljorka je pre dve sezone eliminisana iz Primere, a prošle je jedva zadržala status drugoligaša. Pre Šćepovića na Baleare je stigao i stariji od braće Marković, Filip.

Videćemo može li Marko da Maljorki donese ono što je njegov brat Stefan Hihonu, gde je sa 23 gola podelio drugo mesto na listi strelaca prvenstva.

Sezona u Segundi počinje predstojećeg vikenda, kada Maljorka gostuje Real Valjadolidu, dok Sportig igra u Numansiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: