Ambiciozna pojačanja Budućnosti

Podgorička Budućnost dovela je dva pojačanja, iskusnog centra Darka Planinića i Amerikanca Vila Šihija.

Izvor: AK

Četvrtak, 31.07.2014.

23:05

Default images

Planinić je nedavno raskinuo ugovor sa šampionom Evrope Makabijem, a potpisao je dvogodišnji ugovor.

Amerikanac je 22-godišnje krilo sa Univerziteta Indijana koji će u Podgorici igrati do kraja sezone. Tokom petka biće jasno da li Aleksandar Ćapin ostaje ili odlazi iz Podgorice.

"Pregovaramo sa još jednim centrom, čije ime ne bi želeli da iznosimo u javnost. Očekujem da ćemo za dan, dva znati da li ćemo uspeti da ga angažujemo. Na dobrom smo putu da ga dovedemo, a on bi trebalo da predstavlja oslonac za budućnost kluba. Radi se o momku koji ima 24 godine, a nije iz Crne Gore. Ako uspemo da dovedemo njega, kao i još jednog kvalitetnog igrača na poziciji beka, imaćemo najveće moguće ambicije", rekao je Dragan Bokan, predsednik Budućnost Volija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: