LŠ: Radović srušio Seltik

Fudbaleri Legije su na krilima Miroslava Radovića deklasirali Seltik sa 4:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: SV

Sreda, 30.07.2014.

23:10

Default images

Potencijalni reprezentativac Srbije je bio strelac dva gola, upisao je i jednu asistenciju, a mogao je da poveća svoj golgeterski učinak, međutim trener Hening Berg je odlučio da oba izborena jedanaesterca šutira Ivica Vrdoljak. Hrvatski fudbaler nije iskoristio nijedan.

Radović je prednost svom timu doneo već u 10. minutu, posle asistencije Mihala Žire, da bi 26. minuta kasnije iskoristio dodavanje Mihala Kučarčika i duplirao vođstvo Legije.

Nekadašnji fudbaler Partizana se revanširao Žiri u 84. minutu, asistencijom, a konačan rezultat postavio je Jakub Kosecki, u nadoknadi vremena.

Počasni gol za Seltik, i prvi na utakmici postigao je Kalum MekGregor u osmom minutu, a predstavnik Škotske je od 44. minuta igrao sa fudbalerom manje na terenu, posle crvenog kartona Efea Embrouza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: