Ture: Ostajem u Sitiju

Vezni fudbaler Mančester Sitija Jaja Ture konačno se oglasio i istakao da će ostati u klubu koliko god duže je moguće.

Izvor: SV

Utorak, 29.07.2014.

23:10

Default images

Reprezentativac Obale Slonovače je bio na korak od odlaska, nezadovoljan odnosom čelnika kluba.

“Ostaću u Mančester Sitiju koliko je god moguće... Nije bilo želje da odem, ćutao sam, mislio sam da je to pravi način i na kraju sam doneo odluku. Dobro se osećam po povratku na trening, bilo je ovo teško leto za moju porodicu“, rekao je Ture.

Porodica Ture je doživela veliku nesreću ovog leta, preminuo je Kolov i Jajin mlađi brat, posle duže i teške bolesti.

Teško je kada izgubite brata, naročito ako je mlađi... Mnogo smo bili tužni, ali smo morali da krenemo dalje. On je mnogo voleo fudbal, dok je bio na lečenju u Mančesteru nije propuštao nijednu našu utakmicu“, objasnio je Ture.

Nekadašnji fudbaler Monaka i Barselone je bio jedan od najvažnjih igrača u timu Mančester Sitija prošle sezone, a s ozbirom da menadžer Manuel Pelegrini nije dovodio zvučna pojačanja u prelaznom roku, sigurno je da će on ostati “mozak“ ekipe na terenu.

Prošla sezona je takođe bila teška, ali smo dobro prošli, osvojili smo dva trofeja. Sledeće sezone ćemo pokušati da damo sve od sebe, nadamo se dobrom rezultatu u Ligi šampiona, koja će biti veoma zanimljiva i veoma otvorena“, zaključio je Ture.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: