Radnički još bez odluke o ABA ligi

Košarkaški klub Radnički prolongirao je odluku o igranju u ABA ligi za nekoliko dana.

Izvor: JT

Utorak, 29.07.2014.

12:17

Default images

Dilema šta će biti sa Radničkim u predstojećoj sezoni u ponedeljak nije bila razrešena, uprkos najavama, a predsednik kluba Ivan Grujin je objasnio da ima naznaka za rešenje, ali ono nije konačno.

Postoji mogućnost da nađemo rešenje, ali do izlaza još nismo stigli. Verujem, ipak, da ćemo, vrlo brzo imati jasno stanje, koje će nam omogućiti da informišemo javnost o daljim aktivnostima”, rekao je Grujin.

Zbog toga nije jasno da li će Kragujevčani igrati u regionalnom takmičenju ili će se odabrati drugo rešenje.

Situaciju pogoršava nestabilna politička situacija u Kragujevcu. Bez obzira na to što su neki sponzori, poput „Fijata“, zainteresovani da ostanu uz klub, za nesmetano funkcionisanje je potrebno više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: