Venger: Dovođenje Čembersa je kocka

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je svestan da se kocka dovođenjem mladog defanzivca Sautemptona Kaluma Čembersa.

Izvor: MN

Ponedeljak, 28.07.2014.

12:03

Default images

Dosadašnji igrač Sautemptona bi u ponedeljak trebalo zvanično da bude predstavljen, a londonski tim je za njega izdvojio 16 miliona funti, pišu engleski mediji

"On može da igra centralnog beka, desnog beka, ili na poziciji centralnog veznog. Nadam se da će biti konkurentan na ovim pozicijama.“, rekao je Venger.

"Nije igrao mnogo utakmica, engleski igrači su skupi na tržištu, ali na kraju sam rešio da se kockam jer je on igrač za budućnost“, dodao je francuski stručnjak.

Čembers je rođen 1995. godine, ponikao je u mlađim selekcijama Sautemptona, a za pvi tim je od 2012. godine odigrao 21 meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: