Ekvador ostao bez selektora

Ekvadorska fudbalska federacija (FEF) otpustila je selektora Rejnalda Ruedu, pošto reprezentacija nije uspela da se plasira u nokaut fazu Mundijala u Brazilu.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 24.07.2014.

23:48

Default images

"Profesor Rueda više nije selektor našeg fudbalskog tima", saopšto je predsednik FEF Luis Čiriboga.

Kolumbijac Rueda, koji je na Mundijalu 2010. predvodio selekciju Hondurasa, zamenjen je Ekvadorcem Sikstom Visueteom, koji će tu dužnost obavljati do januara 2015.

"Profesor Visuete vodiće tim u predstojećim prijateljskim mečevima", rekao je Čiriboga.

Ekvador će igrati prijateljske mečeve protiv Kolumbije, SAD, Brazila I Čilea, ili Bolivije kasnije ove godine.

Ugovor Ruede istekao je psole eliminacije tima na Mundijalu, kada su igrali nerešeno sa Francuskom - 0:0 u poslednjoj utakmici u grupi 25. juna, ali je bio otvoren za mogući produžetak saradnje.

Ekvador je na Mundijalu izgubio u provm meču protiv Švajcarske sa 2:1, pre nego što je istim rezultatom zabelezio pobedu nad Hondurasom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: