Pelegrini: Hoćemo sve trofeje

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini najavio je da će uskoro dovesti još pojačanja, pošto ekipa naredne sezone želi da napadne sva četiri moguća trofeja.

Izvor: MN

Sreda, 23.07.2014.

15:59

Default images

"Preostalo je još više od mesec dana do zatvaranja pijace i mislim da nismo završili posao. Verujem da ćemo dovesti još dvojicu igrača, ali biće i odlazaka."

"Imamo dosta vremena da vidimo šta je najbolje za tim, pošto je povreda Negreda veliki udarac. Moramo da imamo spremne zamene, pošto želimo sve trofeje u sezoni", rekao je Pelegrini.

Siti je u ovom prelaznom roku doveo doskorašnjeg golmana Malage Vilija Kabaljera, Fernanda iz Porta i Bakarija Sanju iz Arsenala, a mediji spekulišu da je sledeće pojačanje Elijakim Mangala, štoper Porta.

Šampion Engleske će prvi meč na turneji u Americi odigrati protiv Kanzas Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: