Lev: Ostajem na klupi Nemačke

Selektor Nemačke Joahim Lev potvrdio je da će selekciju svetskog šampiona voditi i naredne dve godine, odnosno do završetka Evropskog prvenstva 2016.

Izvor: JT

Sreda, 23.07.2014.

15:37

Default images

„Nisam obnavljao ugovor sa Savezom da bih ga sada raskidao pre vremena. Samo mi je bilo potrebno nekoliko dana da mi se slegnu stvari u glavi. Hvala predsedniku saveza Volfgangu Nirsbahu na podršci“, rekao je Lev za sajt Fudbalskog saveza Nemačke.

Nemačka je pre deset dana u finalu Svetskog prvenstva u Nemačkoj pobedila Argentinu sa 1:0.

To je Levu bio prvi trofej sa ’pancerima’, a prethodno je vodio ekipu do finala Evropskog prvenstva 2008. godine. Nemci su pod njegovim vođstvom igrali i polufinale Mundijala 2010. i Šampionata ’Starog kontinenta’ 2012. godine.

U trenerskoj karijeri Lev je još vodio i Austriju iz Beča, Tirol Insbruk, Adanu, Karlsrue, Fenerbahče, Štutgart i Frauenfeld.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: