Marić: Povrede nisu alibi

Trener Vojvodine Zoran Marić rekao je da njegov tim mora dati sve od sebe u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope kako bi popravili loš utisak iz prvog meča.

Izvor: MN

Sreda, 23.07.2014.

15:12

Default images

U prvom susretu novosadska ekipa poražena je u Slovačkoj od Trenčina sa 4:0. Revanš meč je na programu u četvrtak od 20 časova.

"Poraz u Dubnici nas je doveo do situacije da smo umnogome doveli u pitanje plasman u naredno kolo kvalifikacija. Nemamo mnogo izbora nego da damo sve od sebe kako bi popravili loš utisak iz prve utakmice.“

Marić kaže da problemi sa povredama neće predstavjati alibi.

"Ponovo nam se nameću kadrovski problemi, jer Živković ima crveni karton, Novaković je povređen, a Babić i Gaćinović su na Evropskom prvenstvu. Ne tražim alibi u ovim činjenicama, pa ćemo iz postojećeg igračkog kadra sastaviti tim. Takođe nisam sklon improvizacijama što znači da ćemo najverovatnije izaći sa Pankovom na mestu centralnog defanzivnog igrača, a Puškarić će igrati desnog beka.“

Kao glavni problem u prvom meču Marić naglašava sporost igrača Vojvodine.

"U prvoj utakmici smo bili mnogo sporiji od našeg protivnika u svim segmentima igre, reakciji, duelu, protoku lopte … Kada ste sporiji od rivala odmah vam pada ceo sistem igre. Tokom proteklih dana mnogo smo radili na ispravljanju grešaka i siguran sam da će ekipa biti mnogo brža i agresivnija što je preduslov za kvalitetnu igru“, poručio je šef stručnog štaba Marić.

Kapiten novosadskih „crveno-belih“ Nemanja Radoja rekao je da je ekipi teško pao poraz u prvom meču.

"Teško nam je pao poraz u Slovačkoj gde nas je ekipa Trenčina, da tako kažem, ponizila. Nadam se da ćemo na našem terenu biti oni pravi i uz podršku naših vernih navijača koji su nas sjajno bodrili u Dubnici, savladati Slovake“, rekao je Radoja.

Ulaz na meč Vojvodina – Trencin je besplatan, a svi koji žele, ulaznice mogu preuzeti na stadionu Karađorđe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: